Apartmani ATLANTIS No.2

Nea Kalikratia|Apartmanski smeštaj|Izdvajamo

100
m

Objekat ATLANTIS No.2 nalazi se 100 metara od plaže u neposrednoj blizini centra mesta, u mirnoj ulici. Apartmani se nalaze pored hotela Atlantis. Poseduje prostrane i lepo uređene DUPLEKS apartmane za boravak 5-6 osoba, koji se nalaze u prizemlju i prve su kategorije po lokalnoj kategorizaciji.

DUPLEKS apartman za 5 osoba sastoji se od: zasebne kuhinje sa trpezarijom, zasebnog dnevnog boravka sa garniturom za sedenje (dvosed i trosed), dve zasebne spavaće sobe, kupatila i ograđene prizemne terase sa garniturom za sedenje. Kuhinja je opremljena šporetom, velikim frižiderom sa komorom, stolom za ručavanje i poseduje osnovnu opremu za pripremanje hrane i ručavanje. U jednoj od spavaćih soba nalazi se francuski ležaj a u drugoj se nalaze tri singl kreveta. Terasa se nalazi na ulazu u apartman. 

DUPLEKS apartman za 6 osoba sastoji se od: kuhinje, zasebnog dnevnog boravka u kome se nalaze dvosed i trosed, dve zasebne spavaće sobe, kupatila i prizemne terase sa garniturom za sedenje. Kuhinja poseduje šporet, dva frižidera, sto za ručavanje i osnovnu opremu za pripremanje hrane i ručavanje. U jednoj od spavaćih soba nalazi se francuski ležaj i singl krevet a u drugoj se nalaze tri singl kreveta. Terasa se nalazi u dvorištu na ulazu u apartman i čini celinu sa ograđenim dvorištem u kojem se nalazi roštilj. 

Svi apartmani imaju klima uređaj (korišćenje uračunato u cenu), televizor i Wi-Fi internet.

 

Cene smeštaja u apartmanima ATLANTIS No.2 - Nea Kalikratia

Cene smeštaja u VANSEZONI i SEZONI u apartmanima ATLANTIS No.2 u Nea Kalikratii možete pogledati na linku Cene letovanja Grčka - Nea Kalikratia - Apartmani ATLANTIS No. 2

Apartmanski smeštaj Atlantis No.2 na mapi - GPS koordinate LAT 40.310964, LON 23.065112