Apartmani IRAKLIS

Apartmanski smeštaj

60m

Apartmanski smeštaj IRAKLIS sadrži trokrevetni studio i trokrevetni apartman sa pomoćnim krevetom za decu. I studio i apartman smešteni su na drugom spratu i imaju terasu sa pogledom na more, opremljeni su TV-om i klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cenu. Objekat Iraklis je prve kategorije po lokalnoj kategorizaciji.


Trokrevetni studio sastoji se od sobe sa jednim francuskim krevetom (manjih dimenzija - širine 120 cm) i jednim singl krevetom, u okviru koje se nalazi čajna kuhinja (rešo sa 2 ringle, osnovna oprema za pripremu hrane i ručavanje za 3 osobe i mali frižider), kupatila i terase.


Trokrevetni apartman sa četvrtim krevetom manjih dimenzija sastoji se od: sobe u kojoj se nalazi francuski krevet i singl krevet, zasebne kuhinje (mini-šporet sa rernom, osnovna oprema za pripremanje hrane i ručavanje za 4 osobe, veliki frižider sa komorom) u kojoj je krevet manjih dimenzija, kupatila i terase. 

Cene smeštaja u apartmanima Iraklis - Nea Kalikratia

Cene smeštaja u VANSEZONI i SEZONI u apartmanima IRAKLIS u Nea Kalikratii možete pogledati na linku Cene letovanja Grčka - Nea Kalikratia - Apartmani Iraklis

Apartmanski smeštaj Iraklis na mapi - GPS koordinate LAT 40.310974, LON 23.062336