Hotel ATLANTIS 2+*

Hotelski smeštaj

Hotel Atlantis je smešten na 100 metara od obale mora, u centru letovališta Nea Kalikratija na Halkidikiju. U ponudi ima klimatizovane smeštajne jedinice sa nameštenim balkonom. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Hotel poseduje 11 standardnih dvokrevetnih, 4 superior dvokrevetne sobe, trokrevetne i family (porodične) sobe. Moderno uređene, sve smeštajne jedinice u hotelu Atlantis sadrže TV sa satelitskim kanalima, telefon i sef i imaju terasu. Kupatila u sobama su sa tuš-kabinama i opremljena su fenom za kosu. Standardne dvokrevetne sobe (oko 20 kvm) imaju dva singl ležaja ili francuski ležaj. Superior sobe (oko 23 kvm) su novije moderno uređene sobe sa francuskim krevetom. Trokrevetne sobe (oko 30 kvm) imaju jedan singl ležaj i francuski ležaj. Family (porodične) sobe (oko 50 kvm) sastoje se od jedna sobe sa čajnom kuhinjom, u kojoj su dva francuska ležaja i jedan odvojeni ležaj. 

Hotel nudi uslugu noćenja sa doručkom na bazi švedskog stola, koji obuhvata lokalne proizvode i služi se u prostoru za ručavanje. Pribor za roštilj i room servis takođe su na raspolaganju gostima. Hotel Atlantis se nalazi na samo 60 metara od glavnog trga u letovalištu Nea Kalikratia. U neposrednoj blizini objekta pronaćićete mnogobrojne restorane i kafiće. Gosti hotela mogu koristiti obližnji javni parking.

Cene smeštaja u hotelu ATLANTIS - Nea Kalikratia

Cene smeštaja u VANSEZONI i SEZONI u u hotelu ATLANTIS u Nea Kalikratii možete pogledati na linku Cene letovanja Grčka - Nea Kalikratia - Hotel ATLANTIS

Hotelski smeštaj Atlantis 2+* na mapi - GPS koordinate LAT 40.310963, LON 23.0645698