Hotel GEORGALAS 2+*

Hotelski smeštaj

Hotel GEORGALAS 2* se nalazi na jednoj od najlepših plaža na Halkidikiju, na plaži Geoponika. Od centra Nea Kalikratie udaljen je oko 3km. Svojim gostima nudi smeštaj u 16 udobnih dvokrevetnih i trokrevetnih soba sa pogledom na more. Sve sobe imaju kupatilo i terasu sa pogledom na more a opremljene su: frižiderom, direktnom telefonskom linijom, radiom, SAT TV-om, bežičnim internetom, sefom.

Pored standardnih soba hotel nudi smeštaj u 2 apartmana koji mogu da prime do 6 osoba a sastoje se od: spavaće sobe, dnevnog boravka, trpezarije, kompletno opremljene kuhinje (šporet, frižider, oprema za ručavanje), velike terase, kupatila...I apartmani su opremljeni direktnom telefonskom linijom, SAT TV-om, sefom, bežičnim internetom i klima uređajem.

U okviru hotela gostima je na raspolaganju restoran, bar, bar na plaži, besplatan parking, room service, usluga buđenja, mogućnost iznajmljivanja automobila, svakodnevna usluga čišćenja sobe, usluga taksija.

Cene smeštaja u hotelu GEORGALAS - Nea Kalikratia

Cene smeštaja u VANSEZONI i SEZONI u u hotelu GEORGALAS u Nea Kalikratii možete pogledati na linku Cene letovanja Grčka - Nea Kalikratia - Hotel GEORGALAS

Hotelski smeštaj Georgalas 2* na mapi - GPS koordinate LAT 40.258474, LON 23.209646